KARAYOLU TRAFİK VE SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ KİTABI KARGO DAHİL BİRİM FİYATI: 60 TL.DİR.
5 ADET VE ÜZERİ SİPARİŞLERDE BİRİM FİYATI: 50 TL.DİR.
SİPARİŞ VE İRTİBAT İÇİN: UFUK KÜÇÜKALİ 0532 396 7064 / AŞİR ALTINÖZ 0537 711 0783
web. sitesi: www.ufukkucukali.com    /     e-mail: ukucukali@gmail.com 
KARAYOLU TRAFİK VE SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ KİTABI / AŞİR ALTINÖZ - UFUK KÜÇÜKALİ
KARAYOLU TRAFİK VE SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ UZMANI
UFUK KÜÇÜKALİ KİMDİR?
E-Mail: ukucukali@gmail.com / Web: www.ufukkucukali.com
1967 Yılında Erzurum Oltu’ da doğdu. Aslen, Trabzon / Sürmene’ lidir. İlk, orta ve Lise tahsilini Erzurum’ da tamamladı. Erzurum Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümünden 1984 Yılında mezun oldu. Bu tarihten sonra İstanbul’ a geldi. Eğitim hayatına, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde önce Halkla İlişkiler, daha sonra İşletme Fakültesi’ nden mezun olarak devam etti. Teknik eğitimlerin yanında Sosyoloji, Psikoloji, Trafik Pedagojisi ve Kochluk eğitimi aldı. Türkiye’ nin İlk Trafik ve Sürücü Eğitim Kochu sertifikasına sahiptir.
1995 Yılında Milli Eğitim Müdürlüğünün Açmış olduğu kurslara katılarak, Direksiyon Usta Öğreticiliği, Motor Araç Tekniği, İlkyardım, Trafik Adabı, Trafik ve Çevre Bilgisi Öğretmenliği, Eğitimcilerin Eğitimi Sertifikalarını aldı. İstanbul Kadıköy’ de çeşitli kurslarda, Direksiyon, Motor Araç Tekniği, İlkyardım, Trafik Adabı, Trafik ve Çevre bilgisi eğitimleri vermektedir.
Uluslar arası deneyim sahibi olan Ufuk KÜÇÜKALİ, 2003 Yılında Toyota Grup / Hino Motors Fabrikası  Japonya / Tokyo’ da 45 gün süren, Araç Teknolojisi ve Güvenli Sürüş eğitimi almıştır. Kazakistan, Özbekistan, Makedonya, Gürcistan, Suriye, Ürdün, Suudi Arabistan ve Irak’ ta düzenlenen birçok seminer ve kurslarda, Kursiyerlere Teknik eğitimlerin yanında, güvenli ve ekonomik sürüş eğitimleri vermiştir.
2013 Yılında U.S.Amerika Driving University Online Sertifika Programı. Traffic Safety Course / Trafik Güveliği Kursu’ ndan mezun oldu. Direksiyon, Motor Araç Tekniği, İlkyardım, Trafik Adabı, Trafik ve Çevre Bilgisi derslerinin yanında, Trafik ve Sürücü Güvenliği eğitim ve seminerleri düzenlemek suretiyle trafik kazalarını önlemek, trafik bilinci oluşturmak adına sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdürmektedir.
Ufuk Küçükali, Aşir Altınöz ile beraber, 2016 Yılında ilk baskısı yayınlanan Trafik ve Sürüş Güvenliği adlı kitabında yazarlarından biridir
KARAYOLU TRAFİK VE SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ UZMANI
AŞİR ALTINÖZ ( BİYOLOG ) KİMDİR?
E-Mail: altnoz@yahoo.com
1963 Doğumlu olan,  Aşir Altınöz;  İlköğretimini Edremit’ te tamamladı. Edremit Lisesinden sonra, 1987 Yılında Adana Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümünden mezun oldu. 1987 Yılında Amerika’ ya gitti.
Jacksonville Üniversitesi, Jacksonville Florida ve Üniversity of South Alabama, Mobile Alabama da eğitim aldı. Biyolog olarak Amerika ve Türkiye’ de  birçok Laboratuarda çalıştı.
1996 da Amerika’ da Taksi ve Limuzin Şirketi kurdu. Trafik güvenliği eğitimi aldı. Trafik güvenliği ve direksiyon eğitmeni olarak ABD özel eğitimler verdi.
2001 de Türkiye ye dönüş yaptı.2002 de Kazdağı Milli Parkında Alan Kılavuzu oldu.
2007 de Balıkesir de Avrupa da Proje hazırlama ve Eğitici Eğitimi kurs programını başarıyla tamamladı.
2013 de Driving Üniversitesinden Trafik Güvenliği eğitimi aldı. Trafik güvenliği eğitici eğitimleri verdi.
Birçok kurumda Trafik güvenliği semineri, TV radyo programı ve gazetelerde yol hipnozu konusunda demeçleri yayınlandı.
Karayolu Trafik ve yol güvenliği derneği üyesidir.
2013 de Ufuk Küçükali ile tanıştı. Karayolu Trafik ve Sürüş güvenliği projesini birlikte hazırladılar. Aşir Altınöz, Ufuk Küçükali ile beraber, 2016 Yılında ilk baskısı yayınlanan Trafik ve Sürüş Güvenliği adlı kitabında yazarlarından biridir.
1995 yılında sürücü kurslarına yeni soluk vermek amacıyla Nida Sürücü Kursu, gösterdiği mutlak kalite anlayışıyla yıllar içinde farkını ortaya koymuş ve kurumsal bir marka halini almıştır. Uzman eğitici kadrosunu teknoloji ile birleştirmesi ve kaliteli eğitim ile  İstanbul genelinde en iyi kurslardan olmayı hedeflemiştir. Değişen eğitim anlayışına ve sınav sistemine  uygun model uygulamasıyla da adaylara en doğru eğitim sistemini uygulamıştır.
0532 396 7068
ukucukali@gmail.com
Kadıköy/İstanbul
Feneryolu Mahallesi. Fahrettin Kerim Gökay caddesi.No: 122/2 Kat: 1/1 Kadıköy / İstanbul
Haftaiçi ve Haftasonu
09:00-19:00
Liste Başlık 3
Bu öğe hakkında insanlara bilgi verin. Bu öğeyi ilginç kılan nedir? Insanların yapmasını istediğiniz işlem için gerekli bilgileri verin.
Liste Başlık 1
Bu öğe hakkında insanlara bilgi verin. Bu öğeyi ilginç kılan nedir? Insanların yapmasını istediğiniz işlem için gerekli bilgileri verin.
Liste Başlık 2
Bu öğe hakkında insanlara bilgi verin. Bu öğeyi ilginç kılan nedir? Insanların yapmasını istediğiniz işlem için gerekli bilgileri verin.
Liste Başlık 3
Bu öğe hakkında insanlara bilgi verin. Bu öğeyi ilginç kılan nedir? Insanların yapmasını istediğiniz işlem için gerekli bilgileri verin.