OTOMATİK VİTES EĞİTİM ARACIMIZ: VOLKSWAGEN POLO
MANUEL VİTES EĞİTİM ARACIMIZ: PEUGEOT 208
OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ KULLANMA DİREKSİYON EĞİTİMİ DERS SAAT ÜCRETİ
Bir ders ( Kesintisiz 90 Dakika ) ücreti: 200. TL. Dır.

MANUEL VİTESLİ ARAÇ KULLANMA DİREKSİYON EĞİTİMİ DERS SAAT ÜCRETİ
Bir ders ( Kesintisiz 90 Dakika ) ücreti: 200. TL. Dır.

 
MANUEL VE OTOMATİK VİTESLİ ARAÇLARI TRAFİKTE KULLANMA DİREKSİYON DERSLERİ.
BAŞLANGIÇ SEVİYESİNDEN İLERİ SÜRÜŞ SEVİYESİNE KADAR EĞİTİMLERİN TAMAMI. 

DİREKSİYON DERSLERİNDE KALİTE, GÜVEN VE BAŞARININ MARKASI  
Ufuk Küçükali Direksiyon Akademisi
Arkadaşlar; Özellikle, araç kullanmak gibi ömrünüz boyunca ihtiyaç duyacağınız bir konuda, sıradan sürücülerden değil, bu işin eğitimini almış profesyonel direksiyon öğretmenlerinden eğitim alarak doğru olanı yapınız.
Direksiyon dersi, sadece araba sürme, teknik eğitimiyle sınırlı değildir. Teknik sürüş eğitimlerinin yanında öğrencinin, trafiğe sosyo-psikolojik açıdan da hazır hale gelmesi için ihtiyacı olan eğitimleri, derslerimiz esnasında tam ve eksiksiz olarak veriyoruz.
Uluslar arası deneyim, 23 Yıllık tecrübenin yanında, Japonya’ da 45 günlük eğitim. Kazakistan, Özbekistan, Makedonya, Gürcistan, Suriye, Ürdün, Suudi Arabistan ve Irak’ ta bulunan, Türkiye’ den sattığımız Japon ve Amerika ( ABD ) patentli 4X4 arazi taşıtları, manuel ve otomatik vitesli araçların teknik detayları ve fiili olarak kullanma eğitimlerinin verilmesi.  
Direksiyon dersi, şehiriçi yoğun trafikte araç kullanma, rampada kavramayla kalkış, trafiği okuma, çoklu bakış tekniği, park etmenin formülü ve geri gitme teknik eğitimlerini alarak kısa zamanda trafiğe çıkabilirsiniz. 
Trafiğe; sorunsuz, kendinizden emin, kafanızda soru işareti kalmadan, kendinize, sevdiklerinize ve başkalarına zarar vermeden çıkmak için ihtiyacınız olan tüm eğitimleri başlangıç seviyesinden, ileri sürüş seviyesine kadar eksiksiz olarak veriyorum.  
Derslerim; Doğru ve emniyetli araç kullanma ve sürüş tekniklerini içermektedir. Aktif şehiriçi trafiğinde, kavşak yollarda, dönüşlerde, sahil yolu, Bağdat caddesi, minibüs yolu, E-5 ve gerekirse E-6 da uygulamalı olarak vermekteyiz. 

 DİREKSİYON DERSLERİ
DİKKAT! Dersler Göztepe Nida Sürücü Kursunda başlar, muhtemel kullanma güzergahlarınızda yapılır. Göztepe Nida Sürücü Kursunda Biter.
1 – Bir ders kesintisiz 90 Dakikadır.
2 – Ders başlamadan önce öğrenciye, haftalık ders günleri ve saatleri bildirilir.
3 – Öğrenciye, direksiyon eğitim seviyesine göre hazırlanmış konulu ders programı verilir. 
4 – Direksiyon dersleri, ders programına uygun olarak yapılmaktadır.
5 – Derslerin tamamı şehir içi trafiğinde olmaktadır. ( İlk ders yoğun olmayan yollardadır.)
6 – Programa uygun olarak yapılan eğitimin, teorik ders notları öğrencilere verilmektedir.
7 – Güzergahlarımız içinde bulunan öğrencilerin, direksiyon dersleri, istedikleri yerde başlar ve yine güzergahlarımız içinde istedikleri yerde biter. Veya adreslerinde başlayıp, adreslerinde bitirilir.
8 – Güzergah dışı öğrencilerin dersleri genel olarak, Kadıköy, E5 Metrobüs, Kadıköy İskele, Bostancı deniz otobüsü, Kozyatağı Carrefour, Kadıköy Tepe Naitilus, ve Göztepe Soyak Migros’ un önünde başlar. Veya güzergahlarımız içinde başlayıp, yine güzergahımız içinde bitirilebilir. 
9 – Güzergahlarımızın haricinde öğrencinin isteği üzerine adresinden alınması ve bırakılması durumunda ekstra yol ücreti eklenir.
10 – Dersler genel olarak, öğrencinin muhtemel araç kullanacağı yer ve yollarda yapılır.
İsteğiniz doğrultusunda, başlangıç seviyesinden sonra kendi aracınızla da eğitim veriyoruz.

DİREKSİYON EĞİTİMİ SEVİYELERİ
1 - BEGINNER / BAŞLANGIÇ SEVİYESİ DİREKSİYON EĞİTİMİ 
2 - ELEMENTARY / TEMEL SEVİYE DİREKSİYON EĞİTİMİ 
3 - INTERMEDIATE / ORTA SEVİYE DİREKSİYON EĞİTİMİ
4 - ADVANCED / İLERİ SEVİYE DİREKSİYON EĞİTİMİ        
Yeni başlayacak arkadaşlar genel olarak beş veya altı ders sürecek olan ilk iki kurluk eğitim sonucunda kendi başlarına trafiğe çıkacak seviyelere gelebilirler. 

DİREKSİYON EĞİTİMİ SÜRELERİ
Beginner / Başlangıç seviyesi direksiyon eğitimi süresi 3 Derstir. 
Elementary / Temel seviye direksiyon eğitimi süresi 3 Derstir. 
Intermediate / Orta seviye direksiyon eğitimi süresi 5 Derstir. 
Advanced / İleri seviye direksiyon eğitimi süresi 5 Derstir.
Not: Öğrenmek kişiden kişiye farklılıklar göstermektedir. Ders süreleri, tamamen tecrübelerden yola çıkılarak verilmiştir. Herkesin farklı becerileri olduğu gibi, algılama ve uygulamalarda da farklılıklar olabilir. Bu durumu, her zaman göz önünde bulundurunuz. Seviyelerin ders süreleri, öğrencinin kendi direksiyon seviyesine, trafik tecrübesine, daha önce az da olsa araç kullanıp kullanmadığı durumuna göre değişebilir.

PARK ETME EĞİTİMİ / FORMÜLLERİYLE PARK ETME EĞİTİMİ TEKNİKLERİ
Araç kullananların genel sorunu olan park etme tekniklerinden;
1-Kaldırıma paralel iki araç arasına geri manevra yaparak park etme
2-Kaldırıma dikey iki araç arasına geri manevra yaparak park etme
3-Kaldırıma dikey iki araç arasına önden girerek park etme
4-Kaldırıma 45 derece açılı iki araç arasına önden girerek park etme
5-Otoparklarda, alışveriş merkezleri kapalı dar park alanlarında iki araç arasına geri manevra yaparak park etme tekniğini ve varsa; Öğrencinin kapalı garajına park etmeyi formülüyle birlikte kısa zaman da öğretiyorum. Kendi yazmış olduğum formülleri uygulayarak, kısa zamanda park etmeyi öğrendiğinizde; Park etmek hiç bu kadar kolay ve zevkli olmamıştı… Diyeceğinizden emin olabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Park etme eğitiminizi eksik almayınız. Oto gaz yakıt sistemli araçlar AVM lerin kapalı otoparklarına girmeleri yasaktır. Eğitim aracınızda bu durumu kontrol ediniz. Bire bir park etmek önemlidir. Benzer park değil, bire bir park eğitimi alınız. Kendi aracınızı park edeceğiniz yerlerde, kesinlikle park çalışınız.

Örnek formül:1 – KALDIRIMA PARALEL İKİ ARAÇ ARASINA GERİ MANEVRA YAPARAK PARK ETMENİN FORMÜLÜ: B=A&C (DR 1’15’’) B-0,50 (DL 1’15’’=0) B-0,50 (DL 1’15’’)B-0,50. A=B=C

FORMÜLLERİYLE PARK ETME TEKNİĞİ DERSLERİ
DİKKAT! Dersler Göztepe Nida Sürücü Kursunda başlar, muhtemel kullanma güzergahlarınızda yapılır. Göztepe Nida Sürücü Kursunda Biter.
1 – Bir ders kesintisiz 90 Dakikadır.
– İlk derste öğrenciyle beraber karar verilen, ders günleri ve saatleri teyit edilir.
3 – Öğrenciye, formülleriyle park etme tekniği ders programı verilir. 
4 – Park etme teknikleri eğitimi, ders programına uygun olarak yapılmaktadır.
5 – Formülleriyle park etme eğitiminin, teorik ders notları öğrencilere verilmektedir.
6 – Park etme dersleri; Hayali, benzer,  varsayım üzerine, iki duba arasına, olabilir ve olasılıklar üzerine yapılmaz. Bire bir trafikte ve öğrencinin kendi park edeceği yerler olan özel park yeri, site içi, avm, market, cadde ve sokaklarda uygun park yerlerine park ederek yapılır.
7 – Park etme eğitimleri genel olarak, öğrencinin adresinde başlayıp yine aynı yerde biter. Aşağıda belirtilen güzergahlar içinde olan öğrenciler için geçerlidir. 
8 – Güzergah dışı öğrencilerin dersleri genel olarak, Kadıköy, E5 Metrobüs, Kadıköy İskele, Bostancı deniz otobüsü, Kozyatağı Carrefour, Kadıköy Tepe Naitilus, ve Göztepe Soyak Migros’ un önünde başlar. Veya güzergahlarımız içinde, öğrencimizin önereceği yerde başlayıp, yine güzergahımız içinde bitirilebilir. 
9 – Güzergahlarımızın haricinde öğrencilerin isteği üzerine adresinden alınması ve bırakılması durumunda ekstra yol ücreti eklenir.
10 – Dersler genel olarak, öğrencinin muhtemel araç kullanacağı yer ve yollarda yapılır.
Park etme dersleri genellikle öğrencinin kendi aracıyla verilir. Not: Öğrencinin kendi aracı yoksa dersler eğitim aracımızla yapılır.

MANUEL ( DÜZ ) VİTES EĞİTİM ARACI BİLGİLERİ
2015 MODEL PUGEOT 208: Klima, Yükseklik ayarlı Hidrolik direksiyon, Hava yastığı, elektrik kumandalı ön/arka camlar, elektrik kumandalı ısıtmalı yan aynalar, yol bilgisayarı, aktif gergili emniyet kemerleri, Güneşin zararlı UV ışınlarından koruma ve emniyet sağlayan SolarMaster Cam filmi, Full fonksiyon alarm özellikleri yanında Tepe lambası, Sağ tarafta Noter onaylı tam fonksiyonlu çift emniyet pedalları olan ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ nden eğitim aracı onaylı aracımızla vermekteyiz.


OTOMATİK VİTES EĞİTİM ARACI BİLGİLERİ
Başlangıç seviyesinde bir öğrenciye, otomatik vitesli araç kullanma eğitimlerine aşağıda özellikleri yazılı olan tam otomatik aracımızla başlıyoruz. Daha sonra varsa kendi kullanacağı araçla devam ediyoruz.
VOLKSWAGEN POLO Comfortline 1,4 12V. TDI CR BMT 90 PS Dizel Motor. 7 İleri DSG Otomatik+Triptronik Vites Direksiyon Dersi Eğitim Aracımızın Teknik ve Donanım Özellikleri.
İç Donanım
Çok fonksiyonlu deri direksiyon, Deri el freni, Deri vites topuzu, Sürücü ve yolcu ışıklı makyaj aynaları, Ön ve arkada iki adet okuma lambası, Çift kademeli bagaj zemini.
Composition Color / 5’’ Renkli Dokunmatik Ekranlı Radyo-CD-MP3-WMA çalar + Yol Bilgisayarı, Aux-in Girişi ve SD-Card okuyucu, USB-in müzik çalar bağlantısı, 6 hoparlörlü Multi Medya Sistemi. 
Önde iki adet bardak tutucu, Bagaj bölmesi ışıklandırması, Soğutmalı torpido gözü, Elektrikli ön ve arka camlar.
Rail kumaş koltuk döşemesi, Asimetrik katlanabilir arka koltuklar, Ön kol desteği ve entegre eşya gözü, Ön koltuk arkalarında harita cepleriArkada 3 adet koltuk başlığı.

VOLKSWAGEN POLO Comfortline 1,4 12V. TDI CR BMT 90 PS Dizel Motor. 7 İleri DSG Otomatik+Triptronik Vites Direksiyon Dersi Eğitim Aracımızın Teknik ve Donanım Özellikleri.
Dış Donanım
Alüminyum alaşımlı jantlar 6Jx15’’ Tosa, 185/60 R15 lastikler. Çelik jantlı stepne, Ön tampon altında ilave dekoratif krom çıta, Gövde rengi kapı kolları, Gövde rengi yan aynalar, Elektrik ayarlı ve ısıtmalı yan aynalar, Yan aynalarda LED sinyal lambaları, Gündüz sürüş farları, Ön radyatör ızgarasında dekoratif krom çıta.

VOLKSWAGEN POLO Comfortline 1,4 12V. TDI CR BMT 90 PS Dizel Motor. 7 İleri DSG Otomatik+Triptronik Vites Direksiyon Dersi Eğitim Aracımızın Teknik ve Donanım Özellikleri.
Konfor
Yükseklik ayarlı Sürücü ve Ön yolcu koltuğu, Yükseklik ayarlı koltuk başlıkları,Start/Stop sistemi, Fren enerjisi geri kazanımı Sistemi, Bluetooth'lu mobil telefon kullanımı, Direksiyondan kumandalı bluetooth sayesinde, gelen aramalarınızı direksiyon üzerinde ki telefon butonu ile cevaplandırabilirsiniz. Bu sayede sürüş güvenliğinizi tehlikeye atmadan telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yol bilgisayarı, Uzaktan kumandalı merkezi kilit,Klimatik (Manuel klima), Toz ve polen filtresi, Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, Far yükseklik ayarı.

VOLKSWAGEN POLO Comfortline 1,4 12V. TDI CR BMT 90 PS Dizel Motor. 7 İleri DSG Otomatik+Triptronik Vites Direksiyon Dersi Eğitim Aracımızın Teknik ve Donanım Özellikleri.
Güvenlik
(ABS)  Anti blokaj fren sistemi, (HBA) Hidrolik fren asistanı, MCB (Multi-Collision Brake) İkincil çarpışma freni, Ön/Arka Disk frenler, Üçüncü stop lambası.
(ESP) Elektronik stabilizasyon programı, (MSR) Elektronik motor çekiş kontrolü,(EDL) Elektronik diferansiyel kilidi, (ASR) Elektronik patinaj önleme sistemi, Hill Hold fonksiyonu (Eğim kalkış asistanı), (EPS ) Hıza duyarlı elektro-mekanik servo direksiyon, (SRS) Sürücü ve yolcu ön hava yastığı (yolcu hava yastığı deaktivasyonu)
Geri vites park asistanı: Geri giderken, konuşarak mesafeyi bildirme ve sesli uzaklık ikaz sistemi.   
Piroteknik ön emniyet kemerleri, Ön emniyet kemerleri görsel ve sesli uyarı,Arkada üç adet, üç noktalı emniyet kemeri, (ISOFIX) Arka koltuklarda iki adet çocuk koltuğu sabitleyici.
Arka Sis Lambası, Immobilizer, Lastik basınç uyarısı sistemi yanında, Güneşin zararlı UV ışınlarından koruma ve emniyet sağlayan SolarMaster Cam filmi,Boya, Motor ve Plastik Malzeme Korumalı, Tepe lambası, Sağ tarafta Noter onaylı tam fonksiyonlu emniyet pedalı olan ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ nden eğitim aracı onaylı, son model  aracımızla vermekteyiz.  

Oto gaz yakıt sistemli araçlar AVM lerin kapalı otoparklarına girmeleri yasaktır. Eğitim alacağınız araçta bu durumu kontrol ediniz. 
Otomatik vitesli araçlar manuel vitesli araçlar gibi değildir. Her markanın kendine özgü otomatik şanzımanı vardır. Bu yüzden varsa, Başlangıç ( Beginner ) seviyesinden sonra eğitimlerin öğrencinin kullanacağı aracıyla devam etmesi çok önemlidir. 
Örneğin, Toyota' nın Otomatik Multimode ( MMT ), Opel' in Otomatik Easytronik şanzımanı ile Wolkswagen’ in full otomatik tiriptronik şanzımanı arasında kullanımla ilgili olarak büyük farklar vardır. Eğitimi kullanacağınız kendi aracınızla almanız daha sonra problem yaşamamanız için çok önemlidir.

Not: Kendi otomatik vitesli aracı olmayan öğrencilerin dersleri, eğitim aracımızla devam ediyor.

Dikkat: Kesinlikle manuel vitesli araçla otomatik araç kullanma eğitimi almayınız. Otomatik araç kullanacaksanız, manuel araçta gereksiz yere debriyaj vites ve gaz arasında sıkışıp kalırsınız. 
Dikkatinizi, araç kullanmaya değil vites değiştirmelere yoğunlaştıracağınız için öğrenme süreciniz olumsuz yönde uzayacaktır. Daha sonra otomatiğe geçtiğiniz zaman da, otomatik vitesli araca acemi olacağınızı unutmayınız. Otomatik vitesli araç kullanma eğitimi otomatik vitesli araçla verilmelidir ve alınmalıdır. 
Manuel araçla otomatik araç eğitimine başlamanız, sizi fazladan zahmete sokar, vakit ve nakit kaybettirir.
Otomatikten hiç anlamayan, işin eğitimini almamış, P, R, N, D, L, M, Overdrive gibi otomatik terimlerinin ne olduğunu bilmeyen, otomatik araba kullanmadan eğitimini vermeye çalışan kişilerden uzak durunuz. Size faydadan çok zararları dokunur. Otomatik araç kullanmak ve eğitimini vermek ayrı bilgi ve tecrübe gerektirir. Otomatik araç kullanma eğitimlerini, konunun uzmanından almanız kendi menfaatiniz icabıdır.
OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ KULLANMA DİREKSİYON EĞİTİMİ DERS SAAT ÜCRETİ
Bir ders ( Kesintisiz 90 Dakika ) ücreti: 200. TL. Dır.

MANUEL VİTESLİ ARAÇ KULLANMA DİREKSİYON EĞİTİMİ DERS SAAT ÜCRETİ
Bir ders ( Kesintisiz 90 Dakika ) ücreti: 200. TL. Dır.

HAFTALIK DİREKSİYON DERSİ ÇALIŞMA PROGRAMI

HAFTAİÇİ VE HAFTASONU FULL 07:00 / 21:00 SAATLERİ ARASI ÖZEL DİREKSİYON DERSİ ALABİLİRSİNİZ.
Hafta içi: Pazartesi, Salı, Çarşamba, perşembe ve cuma tam gün. 
Hafta sonu: Cumartesi ve Pazar tam gün.
DİREKSİYON DERSİ MUHTEMEL ÇALIŞMA GÜZERGAHLARIMIZ
DİKKAT! Dersler Göztepe Nida Sürücü Kursunda başlar, muhtemel kullanma güzergahlarınızda yapılır. Göztepe Nida Sürücü Kursunda Biter.
Kadıköy, Üsküdar,  Libadiye, Acıbadem, Kısıklı, Suadiye, Şaşkınbakkal, Bostancı, Göztepe, Caddebostan, Fener yolu, Fenerbahçe, Erenköy, Tüccarbaşı, Kuyubaşı, Kozyatağı, İçerenköy, Ataşehir, Kayışdağı, Bakkalköy, Yeditepe Üniversitesi, Küçükyalı, Maltepe, Fındıklı ve özellikle sizin araç kullanacağınız muhtemel yollar olacaktır.  


Eğitime başlamak ve ders programı yapmak için: 0 532 396 70 68 den arayabilir. E-mailime,( ukucukali@gmail.com veya ukucukali@hotmail.com  ) bilgi bırakabilirsiniz.
Daha detaylı bilgilere kişisel web sitelerimden ulaşabilirsiniz:http://www.ufukkucukali.com , http://ukucukali.wordpress.com/ vehttp://ufukkucukali.blogcu.com

HAYATINIZIN,  HER KARESİNDE SAĞLIK, MUTLULUK VE BAŞARI DİLEKLERİMLE; 
 
İşletme Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Makine Teknik Mezunu 
U.S.Amerika Driving University. Traffic Safety Course / Trafik Güveliği Kursu’ mezunu.

Uluslararası Geçerliliği Olan, Driving University Sertifikalı Trafik ve Sürücü Güvenliği Uzmanı.
Milli Eğitim Bakanlığından Sertifikalı Direksiyon, Motor, İlkyardım, Trafik ve Çevre Bilgisi Öğretmeni 
İleri (Güvenli ve Ekonomik) Sürüş, Park Etme Teknikleri eğitim uzmanı / Satış Sonrası Hizmetler Yedek parça ve Servis Garanti Uzmanı
Göztepe Nida M.T.S.K Müdürü / 
Ufuk KÜÇÜKALİ Direksiyon Akademisi Eğitim Uzmanı Türkiye’ nin ilk Direksiyon ve Trafik Eğitim Kochu
Ufuk KÜÇÜKALİ
ÖZEL DİREKSİYON DERSİ
MANUEL VE OTOMATİK VİTESLİ ARAÇLARLA TEKNİK SÜRÜŞ EĞİTİMİ / HAFTAİÇİ VE HAFTASONU
7 GÜN 07:00 / 21:00 SAATLERİ ARASI 
ÖZEL DİREKSİYON DERSİ ALABİLİRSİNİZ.
ÖZEL DİREKSİYON DERSİ MANUEL VE OTOMATİK VİTESLİ ARAÇLARLARIMIZLA / İSTANBUL ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİNDE ARAÇ KULLANMA EĞİTİMLERİ
UZMAN DİREKSİYON ÖĞRETMENİ UFUK KÜÇÜKALİ GSM: 0532 396 7068 / KURS TEL: 0216 566 6667 
1995 yılında sürücü kurslarına yeni soluk vermek amacıyla Nida Sürücü Kursu, gösterdiği mutlak kalite anlayışıyla yıllar içinde farkını ortaya koymuş ve kurumsal bir marka halini almıştır. Uzman eğitici kadrosunu teknoloji ile birleştirmesi ve kaliteli eğitim ile  İstanbul genelinde en iyi kurslardan olmayı hedeflemiştir. Değişen eğitim anlayışına ve sınav sistemine  uygun model uygulamasıyla da adaylara en doğru eğitim sistemini uygulamıştır.
0532 396 7068
ukucukali@gmail.com
Kadıköy/İstanbul
Feneryolu Mahallesi. Fahrettin Kerim Gökay caddesi.No: 122/2 Kat: 1/1 Kadıköy / İstanbul
Haftaiçi ve Haftasonu
09:00-19:00
Liste Başlık 3
Bu öğe hakkında insanlara bilgi verin. Bu öğeyi ilginç kılan nedir? Insanların yapmasını istediğiniz işlem için gerekli bilgileri verin.
Liste Başlık 1
Bu öğe hakkında insanlara bilgi verin. Bu öğeyi ilginç kılan nedir? Insanların yapmasını istediğiniz işlem için gerekli bilgileri verin.
Liste Başlık 2
Bu öğe hakkında insanlara bilgi verin. Bu öğeyi ilginç kılan nedir? Insanların yapmasını istediğiniz işlem için gerekli bilgileri verin.
Liste Başlık 3
Bu öğe hakkında insanlara bilgi verin. Bu öğeyi ilginç kılan nedir? Insanların yapmasını istediğiniz işlem için gerekli bilgileri verin.